Marco Tieleman, master businesscoach

Groeien vanuit ambitie

Als directeur, manager of top-executive in het bedrijfsleven functioneer je op hoog niveau. Aan uitdagingen en kansen geen gebrek. En toch: vraag je je met jouw gedrevenheid nooit af wat er nog meer in je zit? Welke potentie je onbenut laat? Wat nou als je van ‘goed’ naar ‘steeds beter’ kunt groeien? Met meer resultaat, met de zingeving waar je naar zoekt, en in harmonie met jezelf en met je omgeving?

Ontketen je volle potentie met master businesscoaching

Coaching is een zeer krachtig middel om verder te komen. En daarvoor hoef je niet eens een probleem te hebben. Ik werk juist veel met ambitieuze ondernemers. Merk je dat je bedrijf stokt? Omdat je zelf ergens stokt? En wil je meer rust en balans in je leven, in je hoofd, in je lijf?
Dan daag ik je uit om met mij te onderzoeken hoe jouw leven en je functioneren in je bedrijf kan groeien van een 7,5 naar een dikke 9.

Belemmeringen

Dit zijn belemmeringen die je nu misschien al dwarsbomen om te groeien:

“Ik geloof niet dat coaching mij laat groeien” of de klassieker: “Ik heb al ruim voldoende coaching gehad”

Heb je al veel coaching gehad, en heb je daar een kater aan overgehouden? Omdat het je niet opleverde wat je verlangde? Of geloof je überhaupt niet dat een coachingstraject iets oplevert?

Ik heb inmiddels zoveel directeuren, topmanagers en executives gecoacht, dat ik met mijn ervaring en analytisch vermogen razendsnel tot de kern weet door te dringen. We gaan dieper, zodat je hoger kunt komen. En: je leert het zélf te doen, zodat de oplossing geen extern trucje van mij als master businesscoach is, maar een onderdeel van jezelf wordt.

Je krijgt altijd een vrijblijvend intakegesprek met me. Is er geen match, dan betaal je helemaal niets.
 

Vrijblijvende intake. Maak een afspraak

 
“Ik heb geen tijd om aan mezelf te werken”
Denk je dat je de enige drukke directeur/ondernemer/manager bent die ik coach? Als je een drukbezette agenda hebt, is e-coaching een zeer effectieve manier om gewenste en noodzakelijke gedragsverandering voor elkaar te krijgen. Na één of enkele gesprekken waarin we de kern van het probleem / groeipotentie hebben besproken, help ik je via e-coaching wekelijks of zelfs meerdere keren per week.

Je stelt me korte vragen over waar je nu mee zit, krijgt snelle antwoorden, en kunt direct zelf verder groeien. Dat is de kern van e-coaching. Lees meer over e-coaching.
 

Waarom de traditionele psychologische benadering vaak niet werkt

Veel mensen en psychologen zijn heel mentaal bezig met een probleem: als je maar hard nadenkt, komt de oplossing wel. Logisch, want de klassieke psychologie is vooral gericht op het begrijpen en verklaren. Allemaal cognitieve processen. Terwijl er zoveel meer is.

Je kunt bijvoorbeeld verstandelijk oprecht denken dat je alles op orde hebt, maar er toch buik- of hoofdpijn van krijgen. Of misschien rationaliseer je je ongrijpbare twijfel weg. Daarom betrek ik alle facetten van je ‘zijn’ bij jouw coachingsvraag. Cognitief, fysiek, emotioneel en ook spiritueel.


Mijn aanpak als master business coach

Het leven wordt vooruit geleefd, en achteruit begrepen. Ik help je met het achteruit begrijpen, zodat je erna weer op volle kracht vooruit kunt. Daarin past een grote mate van eigen verantwoordelijkheid voor jou als coachee.
Ik laat je de variant van je leven zien waarop het óók zou kunnen, en prikkel je om hier zelf over na te denken. Als jij geen idee hebt hoe je iets aan moet pakken, vraag ik je: Wat als je nou wél een idee zou hebben? Dan komen er vaak sublieme ideeën boven tafel, merk ik.

Ik geloof, merk en weet dat er altijd nog een variant van je leven is waarin het wél lukt. Dat je je issues tóch kunt tackelen. Dat is geen grenzeloos optimisme, maar de ervaring van 10 jaar topprofessionals coachen.

Ik kauw je niets voor als je het zelf gewoon kunt. Dat is hard werken en levert mooie momenten op waarin je merkt zelf te zijn gegroeid. In kleine stapjes gaan we samen op weg om van ‘goed’ ‘beter’ te maken. We oefenen situaties dicht op de praktijk in een veilige omgeving: je mag van mij compleet nat gaan tijdens het oefenen. Ik ondersteun je met humor en pit.

Mag ik je coachen? Dan is dit het resultaat voor jou:

  • Je ziet waar je onbenutte potentie zit.
  • Je groeit van goed naar beter.
  • Je krijgt 5 x je investering terug. Stop je 1000 euro in coaching? Dan levert het je 5000 euro op. Omdat je beter managet, effectiever aanstuurt, meer focus hebt en scherper je doelen naleeft.
  • Je komt als mens beter in balans: je leeft in harmonie met je drijfveren, waarden en omgeving.
  • Doordat je zelf groeit, verdwijnt ook de stagnatie in je bedrijf. Je bedrijf groeit mee.
  • Wat heb jij nodig om als persoon te groeien vanuit ambitie?

 

Neem contact op om te kijken wat ik voor je kan doen.
 
Kom kennismaken! Plan direct je afspraak

 

Mijn verhaal als coach

Voordat ik in 2007 coach werd, werkte ik als adviseur energiebesparing en adviseur windenergie. De mensen met wie ik toen werkte, wisten alles van de techniek van een windturbine, maar kregen het niet voor elkaar om draagvlak te creëren bij omwonenden en politiek. Ik zag toen al hoe kleine interventie op proces of relatie een enorm verschil konden maken in het resultaat.

Ook zelf heb ik ervaring met de kracht van coaching. Door coaching ontdekte ik lichamelijke signalen die me meer vertelden dan mijn verstand kon bedenken.
In mijn werk als coach wil ik mensen laten ervaren dat ambitie en harmonie hand in hand kunnen gaan. Het is zo mooi om mensen op het goede spoor te zetten. Denk aan iemand die een overambitieuze en strenge vader heeft gehad, waartegen hij zich nog steeds af moet zetten. Zo iemand leeft dus altijd met de gedachte: “Er is nog een latje waar ik overheen moet”. Dat is ontzettend vermoeiend. Ik leer iemand omgaan met dat gevoel, het te relativeren en dat het echt goed komt: dat de lat soms niet zo hoog hoeft en het dan juist beter gaat. Op het moment dat dát kwartje valt, ziet hij het in zijn relatie, met de kinderen, in zijn werk…. Dat soort gesprekken raken me. Ik krijg er kippenvel van. Het gaat ergens over!

 

Wat heb jij nodig om als persoon te groeien vanuit ambitie?

Bel of mail me! 
We bespreken wat jij nodig hebt

 

Meer weten?

Bekijk mijn coachingsaanbod voor ondernemers en executives op:
www.coachingrotterdam.nl

Opleidingen en accreditaties
 

Deel deze pagina: